Valenta

Valenta Banner

Het Nederlandse merk Valenta heeft zichzelf ten doel gesteld om lederen tassen van hoge kwaliteit te produceren die de verwachtingen van de klant qua uiterlijk en functionaliteit overtreffen. Elke case is handgemaakt en gemaakt van echt leer van de hoogste kwaliteit om een ​​langdurig en uniek ontwerp te garanderen.

Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Aanbieding
Valenta Booklet Classic Luxe Galaxy S9 bruin

Normale prijs: € 39,99

Aanbieding prijs € 33,99

Aanbieding
Aanbieding
16 artikel(en)

Populair: Valenta Booklet Classic Luxe Galaxy S9 bruin | Valenta Booklet Classic Luxe iPhone X bruin | Valenta Booklet Classic Luxe iPhone X zwart

De leren hoesjes van de iPhone en Samsung Galaxy springen in het oog door de hoge kwaliteit van het gebruikte leer en de uitstekende afwerking. Speciale aandacht is er besteed aan de naden en het magnetische sluitsysteem om een ​​perfecte case aan te bieden. Het klassieke ontwerp maakt van je smartphone een erg comfortabel apparaat voor in het dagelijks leven of voor zakelijk gebruik. De magnetische sluiting maakt gemakkelijk openen en sluiten van de hoesjes mogelijk en de voorkant zorgt ervoor dat je scherm goed beschermd wordt. De handgemaakte smartphone-hoesjes van Valenta zijn er in verschillende stijlen. Hieronder lees je meer over de verschillende modellen:

Valenta Classic Booklet cases

De Valenta lederen hoesjes geven een portemonnee-look en zijn erg praktisch, het is eigenlijk een tijdloos ontwerp. Drie vakjes aan de binnenkant bieden opslagruimte voor kaarten en dergelijke. De zachte voering beschermt je iPhone of Samsung Galaxy tegen krassen en vuil. Ook is onbeperkt gebruik van alle poorten, knoppen en de camera gegarandeerd, omdat alles goed aansluit.

Valenta Premium Booklet cases

De Valenta Premium Booklet cases bieden de voordelen van klassieke cases en hebben ook een geïntegreerde gel / TPU-smartphonethouder die het makkelijk maakt om het apparaat te verwijderen en voor optimale bescherming zorgt. Bovendien biedt de Premium Case de mogelijkheid om het apparaat horizontaal te plaatsen, wat vooral handig is bij het filmen of lezen.